Thailandguiden

Find dejlige hoteller i Chiang Mai

Der er mange muligheder for lækre hoteller i Chiang Mai – uanset hvilket rejsebudget, du rejser til Thailand med. Konkurrencen er stor i byen mellem gæstehuse og hoteller og du skal ikke blive overrasket over, at blive mødt af en hær af unge mennesker med hvert deres forslag til et godt hotel.

<< Se alle hoteller i Chiang Mai her >>

Uanset om du ankommer med tog eller bus. De unge arbejder på provisionsbasis og får lidt penge hver gang, de har fået solgt et værelse. Alle midler bliver taget i brug og sjovt nok vil dit udvalgte gæstehus eller hotel næsten altid være fyldt eller netop lukket hvis du spørger dem til råds. Langs Ping floden findes en del mindre hyggelige gæstehuse, som efter vores mening på Thailandsguiden er at fortrække. Har du allerede besluttet dig på forhånd hvor du vil bo i Chiang Mai tilbyder flere overnatningssteder at afhente dig gratis ved tog eller bus stationen – du skal blot ringe i forvejen.


Afbudsrejser til Thailand

Kan du være klar til at rejse nu, er der penge at spare på rejser til Thailand. Klik herunder for at se listen over billige afbudsrejser til Thailand.

<< Se listen med afbudsrejser >> 

© Thailandguiden.dk