Thailandguiden

Hoteller på Koh Chang øen

På den vestlige og sydlige side af Koh Chang finder du nogle fantastiske hoteller og sandstrande med det klareste blågrønne vand. Flere af strandene er utrolig børnevenlige, og andre er perfekte til de som vil svømme. Fælles for dem alle er at man ville ønske, at man kunne ligge der hver dag.

<< Se alle hoteller på Koh Chang her >>

Hele øen består af en stor frodig regnskov, som nærmest vælter ud i vandet. 80% af øen er fredet, for at bevare den skønne natur. Der er mulighed for at komme på trekking i junglen, hvor du kan opleve de mange planter og dyr, som lever på Koh Chang. Flere kan være giftige, så du bør ikke bevæge dig derind på egen hånd.

Noget af det der er mest kendetegnende ved Koh Chang er den afslappende stemning. Her er ingen stress og thaierne viser overskud med deres store smil til de mange turister, som hvert år kommer forbi øen.

Med kun 5 timers kørsel til Bangkok er Koh Chang ofte et sted, hvor folk tager hen den sidste uges tid af deres rundrejse i Thailand/Asien for at slappe af inden de skal hjem til hverdagens arbejde og pligter.


Afbudsrejser til Thailand

Kan du være klar til at rejse nu, er der penge at spare på rejser til Thailand. Klik herunder for at se listen over billige afbudsrejser til Thailand.

<< Se listen med afbudsrejser >>



 

© Thailandguiden.dk