Thailandguiden

Hoteller med spa på Koh Samui øen

Besøg et af Koh Samuis spa hoteller, enten bare for en enkelt behandling eller måske booke dig ind på et arrangement, der strækker sig over flere dage. Under alle omstændigheder vil der på alle leder og kanter blive kredset om dit velvære og indre ro. på Koh Samui hoteller med spa.

<< Se alle hoteller på Koh Samui her >>

Kamalaya Koh Samui holder til i det rolige Koh Samui på en skråning med junglen i baggrunden ud til en lille privat strand. Alle værelser og villaer er smagfulgt indrettet med udsigt til enten de smukke bakkede jungle omgivelser eller den fantastiske strand, hvor små øer kan skimtes i horisonten. Nogle villas har private swimmingpools – ellers findes swimmingpools til både træning og sjov. Desuden har hotellet selvfølgelig både restaurant og caféer med et bredt udbud af sund mad og drikke

The Spa Resorts drager med lettere spartanske forhold og derved billigere spa oplevelser flere unge rejsende end de to førnævnte spa hoteller. De fleste af gæsterne kommer for at faste – hvilket kan gøres i programmer som varer 3, 6 eller 9 dage – når du faster er det primære formål at forstærke dit immunforsvar og gøre kroppen stærkere. I forløbet giver The Spa Resorts alle de nødvendige cocktails af vitaminer, der er nødvendige for at holde kroppen sund undervejs.

I fantastiske natur omgivelser ud til Lamai strand og udsigt til bjerge finder vi The Spa Resort Desuden har du mulighed for at dyrke motion som yoga og Qi Gong, der evt. kan kombineres med meditation og Reiki. Hotellets spa har herudover en række forskellige former for massage, der ikke kun sætter fokus på hele kroppen, men også andre massagetyper hvor hovedvægten er lagt på f.eks. mave, fødder og skuldre. Vegetar restauranten i hotellet er et kapitel for sig selv med grønsager helt oppe fra Chiang Mai, hvor hotellet har sit eget økologiske landbrug og restauranten er da også kåret af det engelske restaurant magasin “Restaurant” blandt de bedste 50 restauranter i verden – over et fire dages kursus kan du her blive oplært i mange lækre vegetar retter og frugt cocktails.

The Spa Resort holder til på en af Koh Samuis smukkeste strande, Lamai, og du kan både bestille bungalows på stranden eller i mere junglelignende omgivelser..


Afbudsrejser til Thailand

Kan du være klar til at rejse nu, er der penge at spare på rejser til Thailand. Klik herunder for at se listen over billige afbudsrejser til Thailand.

<< Se listen med afbudsrejser >> 

© Thailandguiden.dk