Heldagstur til Bangkok med chauffør

14/09/2021 Slået fra Af Jette Ida Frederiksen

Thailand byder på mange forskellige oplevelser og ting, du kan udforske, når du besøger landet. Der er både de større byer, men også små landsbyer, som også byder på spændende attraktioner, som du kan få tiden til at gå med. Skal du hovedsageligt være i hovedstaden Bangkok, kan du læse med i dette blogindlæg og få tips til hvilke attraktioner, du skal besøge.

Spændende turistattraktioner i Bangkok

I Bangkok er der så mange ting at opleve, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte og slutte. Men her giver vi et bud på tre attraktioner, som i hvert fald vil kunne være et godt sted at starte.

  • Bangkoks kongeplads. Her er der smukke templer med imponerende detaljer, som helst sikkert vil overvælde dig.
  • Den liggende buddha. I Bangkoks ældste tempel, Wat Pho, finder du den kæmpemæssige liggende buddha, som helst sikkert også er et besøg hver. Buddhaen er belagt med guld, og det er et imponerende syn langt ud over det sædvanlige.
  • Den gamle bydel. Her er der fyldt med små kanaler, og du kan komme til at udforske byen på en ny måde med en flodbåd.

Bestil en privat chauffør

Når du er i Bangkok, og der er så mange forskellige turistattraktioner, du kan opleve, kan du med fordel leje en bus med chauffør. Med en privatchauffør får du nemlig en fantastisk mulighed for at opleve Bangkok i dit eget tempo og komme rundt omkring til de attraktioner, du ønsker at se.