YOGA retreat for par

08/03/2021 Slået fra Af Jette Ida Frederiksen

Har du og din partner brug for en ferie, hvor I kommer helt ned i gear, og hvor I får slappet af og nydt hinanden, kan I overveje, om ikke et yoga retreat er noget for jer. Der findes mange forskellige yoga retreats til forskellige destinationer og med forskellige typer af yoga i fokus.

YOGA retreat til forskellige destinationer

Bering Travels arrangerer yoga retreat til mange forskellige steder rundt i verden, herunder til Portugal, Spanien, Frankrig og Indien. Der er mange muligheder, så det er bare at finde din yndlingsdestination og tage af sted på en afslappende rejse med fokus på yoga.  

I kan fx tage et 10-dages yoga retreat til Indien gennem Bering Travels, hvor der vil være fokus på en kombination af yoga, meditation, dans og soul talks, som tilsammen vil styrke både krop, sind og sjæl. Efter sådan et yoga retreat i fantastisk smukke omgivelser, vil du og din partner være fuldstændig afslappede. Udover yoga vil der også være tid til at gå på stranden, læse, shoppe og meget andet. På den måde er der plads til det hele, når du gennem Bering Travels tager på yoga retreats. 

YOGA retreat med dygtige YOGA instruktører

Hos Bering Travels lægger de vægt på, at hver enkelt yoga retreat er unikt, da hvert yogaretreat tager udgangspunkt i den enkelte yogalære og de ønsker, som denne yogalærer har for turen. På den måde vil du både kunne mærke og opleve yogalærerens personlighed igennem rejsen, og du vil være sikker på, at du og dine medrejsende får en helt unik tur.

Lyder et yoga retreat som noget for dig og din partner, er det bare at springe ud i det, og finde en tur, hvis beskrivelse lyder som noget for jer.